(ВІДЕО) На Херсонщині прикордонники відмовились брати 6 тисяч хабара та затримали браконьєра

НАЗАД
30 травня 2019 18:31

Співробітники Державної прикордонної служби, протидіючи протиправній діяльності на кордоні та у контрольованих прикордонних районах, нерідко стикаються з фактами, коли громадяни намагаються підкупити прикордонників, аби уникнути покарань.

Так, сьогодні в м. Херсон спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників підрозділів внутрішньої та власної безпеки по Херсонському прикордонному загону УВВБ «Азово-Чорноморське», співробітників слідчого управління ГУ Нацполіції в Херсонській області під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області, із залученням співробітників «ДОЗОР», у ході реалізації матеріалів кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК, затримано в порядку ст. 208 КПК громадянина України.

Він намагався надати хабар за неперешкоджання незаконному вилову біоресурсів на ділянці відділення інспекторів прикордонної служби «Хорли» відділу прикордонної служби «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону. Його було затримано під час спроби надання неправомірної вигоди в розмірі 6 тисяч гривень посадовій особі прикордонного відомства.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, обирається запобіжний захід.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси